Pobyty v rakúskych Alpách

termín : na vyžiadanie

Milí priatelia, tešíte sa na prvú lyžovačku? Dopriať si ju môžete pokojne už tento týždeň ! Lyžiarska sezóna v rakúskom Kaprune už začala a vrcholky vyhláseného ľadovca Kitzsteinhorn pokryl trblietavý sneh. Lanovky a zjazdovky sú v plnej prevádzke a pripravené na zimné radovánky – stačí nám napísť o ktorý termín máte záujem, my ho vyžiadame a Vám stačí už len vyraziť. Ideálny je k tomu napríklad blížiaci sa predĺžený víkend, ktorý sa spája s jesennými prázdninami. Ak teda ešte neviete, kam vyraziť, v Rakúsku si užijete skvelú dovolenku, ktorá nadchne malých aj veľkých. Ubytovanie s raňajkami Vám zabezpečíme v dvoch útulných penziónoch priamo v Kaprune – ktoré ponúkajú – dvoj , troj i štvorlôžkové izby s vlastným príslušenstvom, jedáleň, dve spoločenské miestnosti s krbom, saunu s odpočivárňou, športovú miestnosť so stolným tenisom a lyžiareň.

Cena za izbu za noc závisí od výberu izby a tiež termínu ubytovania. Len pre Vašu predstavu. Cena dvojlôžkovej izby na jednu noc s raňajkami sa pohybuje od 72 Eur – 87 Eur – po 122 Eur. Cena za štúdio ( 3 postele s kuchyňkou ) je od 84 Eur- 102 Eur – až po 113 Eur. A cena za apartmán ( spálňa + obývačka s kuchyňkou ) je 127 Eur – 147 Eur – až po 158 Eur .

Na čo sa môžu lyžiari a snowboardisti v Kaprune tešiť?

Svetové stredisko zimných športov na ľadovci Kitzsteinhorn · KAPRUN · Navštívte kolísku lyžovania známu po celom svete! O lyžovaní na ľadovci Kitzsteinhorn sníva každý nadšený lyžiar. Na svoje si tu prídu začiatočníci aj pokročilí – ľadovec a jeho priľahlé vrcholy totiž ponúkajú vyše 60 kilometrov modrých, červených i čiernych zjazdoviek. Vyskúšať môžete aj free ride trate alebo bohato vybavený snowpark, ktorý poteší najmä milovníkov adrenalínu. Ani deti neprídu skrátka – zabavia sa v Maisi Parku, kde precvičia svoje lyžiarske zručnosti na vlnách, skokoch či railoch. Lanovka na vyhlásený ľadovec Kitzsteinhorn sa nachádza iba 5 minút jazdy od našich penziónov . Ak ste s nami v Kaprune ešte neboli je najvyšší čas si to vyskúšať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *